U bent op zoek naar een woning in Zeist of omgeving. Visser & van Ingen is als geen ander het makelaarskantoor dat door persoonlijke begeleiding en het perfect aanvoelen van de woonwens van onze opdrachtgever, in nauwe samenwerking met u het beste eindresultaat zal behalen.

Als u ons inschakelt als aankopend makelaar kunt u er zeker van zijn dat er iemand voor u klaarstaat. Wij behartigen uw belangen, begeleiden u van begin tot eind in het aankoopproces en maken door onze deskundigheid deze aankoop tot een succes!

Wij kunnen hier natuurlijk verder uitweiden over de uitstekende marktkennis, bouwkundige kennis etc. die de makelaar van ons kantoor, mede door jarenlange ervaring, bezitten.

Dit doen wij echter liever onder 4 of meer ogen bij ons op kantoor. Wij hopen u snel voor een (vrijblijvend) gesprek te mogen ontmoeten.

Wie een huis wil kopen in Zeist, komt al snel uit bij Visser & van Ingen. Zeist is ons werkgebied. Wij kennen de markt hier als geen ander en kunnen gebruikmaken van een groot netwerk. Uw woning is een kostbaar bezit. U wilt snel het gewenste resultaat bereiken. Een kwestie van doortastend en slagvaardig reageren op kansen. Onze relatief kleine organisatie, deskundigheid en hoge serviceniveau zijn een garantie voor succes. Visser & van Ingen,